На мен ми се струва, че ако купето е в добро състояние и климатика Е работещ и собственика смъкне с около 150 лева, то колата ще си струва парите. Ако не я е бракувал все още разбира се и ако не е почнал да я раздробява. То в това състояние цяла наистина 600 лв няма да и вземе.
Известие
Collapse
No announcement yet.
33-ка на marmalad
Collapse
X
-
аз искам да сложа задния мост заради дисковите спирачки ! има ли вариант да стане без замяна на моста? друго което ми трябва е радиатора на климатика! и още каквото окото ми хване...
да помислим два три дни и да го спамвам човека, че неиздържам вече...
искам си колата в отлична форма !
поздравиAlfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Comment
-
е днес ще е денят.. ще отворя шибаните макферсони да ги видя тези пластмасови лагери! ще сложа дискове и апарати от 16v и пълна профилактика на спирачната система съм намислил.. ако остане време, ще подготвя и старите джанти за боя..
рапорт даден
Comment
-
Първоначално публикувано от marmalad Покажи съобщениеЗдравейте Колеги,
намерих интерестна оферта за 33ка 1.7 ie 94' с ABS и климатик, но с блокирал двигател! цената е висока според мен ( 600лв ), а и човека не е наясно с цените много много... (обяви ми цена от 60лв за фаровете)...
както и да е.. колата е в Пирдоп
мисълта ми е;
ако има желаещи да огледаме колата за органи, да се разберем и да скокнем до там!
за мен са;
фаровете (ако ми харесат)
салона (и той)
таблото
заден мост
поздрави33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Здравейте колеги,
сменихме с един приятел дисковете и спирачните апарати ! за пластмасовите лагери не ни стигна времето...( много бой беше със старите дискове).. кажете как да прикача снимки, че съм тъп...
за Kris и останалите заинтересовани:
http://www.autohop.bg/cars-188999-Al...8a2ec1a1fff468
или http://avtochasti.cars.bg/u42543
поздравиLast edited by marmalad; d.m.y г., 21:37.Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Comment
-
Става и без да сменяш моста.Има обширна тема в Аlfisti.ru.Там са силните духом и слаби в главите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСтава и без да сменяш моста.Има обширна тема в Аlfisti.ru.Там са силните духом и слаби в главите!как става номера?
благодаря
Comment
-
Номера става, като изтържеш барабана ва струг и използваш само челната част, за да сложиш диска. Имаше и за апаратите и май бяха предни от лада.Абе много гъзарска работа.Даже имаше и описание,как да се оправиш с кантара.
За линк сори,щото съм дърт динозавър а не като вас компютърни генийчета!
Ама ще се науча!Обещавам!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
здравейте колеги..
накупих си куп чарколяк;
макферсони + пружините + амортесьори + една главина
стартер - днес му смених втулки + четки
алтернатор - днес му смених лагерите
бензинова помпа
хидравлична помпа
курмилна рейка
амортесьорчета за багажника
-----------------------------------
утре чакам табло
предстои ми почистване на джантите от старата 33ка и подготовка за боя..
и още куп работа ме чака, но не се оплаквам! колата ми става все по желана с всеки изминал ден
Comment
Comment